Leuke activiteiten in de eifel, Duitsland

Leuke activiteiten

Overweegt u een vakantie in de Eifel? Dan leest u hier wat u allemaal in dit mooie gebied kunt doen! De Eifel biedt zowel de actieve vakantieganger, als de rustige genieter allerlei leuke mogelijkheden.

Leuke steden en dorpjes

In de Eifel vindt u allerlei leuke stadjes en dorpjes, die zeker een bezoekje waard zijn. Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis, of houdt u van een lekker dagje shoppen? Dan kunt u een bezoek brengen aan Keulen of Aken. Bent u meer op zoek naar een pittoresk dorpje, dan kunt u zich uitstekend vermaken in bijvoorbeeld Cochem en Monschau. U vindt hier allerlei kleine winkeltjes en de hele stadjes stralen een romantische sfeer uit.

In de winter

In de winter is er veel te beleven in de Eifel, u kunt hier namelijk ook genieten van een wintersportvakantie! Er zijn verschillende wintersportgebieden: Schwarzer Mann, Weisser Stein en Wolfsschlucht. Hier kunt u heerlijk een paar dagen terecht om te skiën of te langlaufen. Ook kunt u in de winter op verschillende plekken rodelen!

Dagjes uit

Wilt u lekker een dagje weg? Dan kunt u terecht in één van de dierentuinen en/of pretparken die het gebied kent. U beleeft hier bijvoorbeeld een leuke dag in het attractiepark Phantasialand of u kunt een bezoekje brengen aan een dierentuin. In sommige van de dierentuinen kunt u dieren voeren en soms ook knuffelen of met de dieren op de foto. Kinderen zullen hier zich dus zeer goed vermaken.

Posted by:

Admin

Recente berichten

Over

Op deze weblog Vakantie-in-de-eifel.nl vind je leuke en interessante informatie over de Eifel in Duitsland! We hebben leuke artikelen en ervaringen over dit gebied. Mocht je suggesties hebben, laat het ons gerust weten!

Contact

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan gerust contact op via de e-mail.

> E-mail: contactformulier